top of page

Raamdecoratie

 

U vindt bij ons gordijnen in alle soorten en uitvoeringen, van traditionele glasgordijnen, sluitgordijnen, optrekgordijnen en paneelgordijnen, handbediend of elektrisch. U hebt in onze winkel een ruime keuze uit een exclusief assortiment. Alle confectie en aanpassingen van de gordijnen worden in ons eigen atelier uitgevoerd. Maatwerk is ons op het lijf geschreven. Wij denken mee met elke klant en proberen aan uw wensen tegemoet te komen.

Voor de plaatsing, kunt u een beroep doen op onze ervaring voor een piekfijne afwerking.

 

 

 

AKOESTISCHE GORDIJNSTOFFEN.

 

Akoestische stoffen dempen het geluid, verkorten de nagalm en verhogen de verstaanbaarheid tijdens gesprekken. Akoestische stoffen zijn decoratief, van transparant tot verduisterend, een kwalitatief hoogstaand produkt. Deze mooie gordijnen vinden hun toepassing in kantoren, restaurants, vergaderzalen, maar ook in woonruimtes leveren ze een prachtig resultaat op

 

BRANDWERENDE STOFFEN. 

 

Ook voor bedrijven en openbare gebouwen hebben wij paneelgordijnen, optreksystemen en gordijnen in speciale M1 klasse-stoffen. Dit zijn brandvrije kwaliteiten, een vereiste voor publieke- en bedrijfsgebouwen, maar ook privé toepasbaar. Graag informeren wij u over wat mogelijk is met elk budget.

bottom of page